Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів - Матиящук, Олена Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Андрій Миколайович (My University, 2015)
В роботі розглядаються основні забруднювачі продуктів харчування і продовольчої сировини; основні шляхи їх надходження; їх дія на організм людини.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; продукти; сировина; радіація; канцерогени; продукты; сырье; радиация; канцерогены; products; raw materials; radiation; carcinogens; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції