Factors and prospects of golf tourism development in the world - Pavliuk, Iryna (My University, 2020)
Сьогодні гольф є найпрестижнішою грою в світі, з мільйонами вболівальників по всьому світу, критими і відкритими клубами і щорічними турнірами за участю любителів і професіоналів високого класу. Гольф - це спортивна діяльність, яка набуває більш високого буму і дифузії в останні роки, у зв'язку з підвищенням, яке вона отримала завдяки включенню в Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро в 2016 році [2], а також на наступних Олімпійських іграх в Токіо в 2021 році. Today, golf is the most prestigious game in the world, with millions of fans around the world, indoor and outdoor clubs and annual tournaments involving amateurs and high-class professionals. Golf is a sports activity that is acquiring a higher boom and diffusion in recent years, due to the boost it has received due to its inclusion in the Rio de Janeiro Olympic Games in 2016 [2], as well as at the next Tokyo Olympics in 2021.
Keywords: гольф; перспективи; golf; prospects; кафедра фізичного виховання