Перспективи застосування цифрових екранів “ DIGITAL SIGNAGE ” в готелях - Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кудлай, Анна Андріївна; Калініченко, Тетяна Павлівна (Иваново «Научный мир», 2017)
Стаття присвячена перспектив використання мультимедійних екранів в закладах готельно-ресторанного господарства. Розглядаються переваги та цілі встановлення мультимедійних екранів в певних зонах та наведено приклади декількох готелів, що зробили крок до інновації – встановили Digital Signage. Надається інформація про те, як залучити чи зацікавити гостя, який відвідує заклад готельно-ресторанного господарства, за допомогою цифрового екрану. Розглянуто переваги встановлення мультимедійних екранів в готелях та ресторанах,а також функції використання Digital Signage. The article focuses on the impact of multimedia screens on the operation of the accommodation. It also discusses the advantages and purposes of establishment of multimedia screens and a few examples of hotels that have taken the step to innovation – mounted Digital Signage. In addition, you can learn how to attract or be of interest to the guest who visits your school, with the help of digital screen. Considered the advantages of the installation of multimedia screens in hotels and restaurants,as well as functions using Digital Signage.
Keywords: цифрові екрани; туризм; готелі; digital screens; tourism; оtel; кафедра туристичного та готельного бізнесу