Удосконалення технології реструктурованих шинок з яловичини - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мухомор, Наталія Ігорівна (My University, 2014)
Удосконалення технології реструктурованих шинок з яловичини,за рахунок додавання м'яса птиці(курятини) та білку з свинячої шкурки Pro GelC-95. Improving the technology of restructured hams from beef by adding poultry (chicken), and protein from porkrind Pro Gel C-95.
Keywords: рецептура; білок ProGelC-95; шинка; технологія; рецептура; recipes; proteins ProGelC-95; hams; technology; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів