Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМухомор, Наталія Ігорівна2014-04-172014-04-172014Кишенько, І. І. Удосконалення технології реструктурованих шинок з яловичини / І. І. Кишенько, Н. І. Мухомор // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 456-457.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14059Удосконалення технології реструктурованих шинок з яловичини,за рахунок додавання м'яса птиці(курятини) та білку з свинячої шкурки Pro GelC-95. Improving the technology of restructured hams from beef by adding poultry (chicken), and protein from porkrind Pro Gel C-95.otherрецептурабілок ProGelC-95шинкатехнологіярецептураrecipesproteins ProGelC-95hamstechnologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології реструктурованих шинок з яловичиниOther