Вплив карантинних заходів на розвиток сільського господарства - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
Досліджено вплив карантинних заходів на розвиток сільського господарства.
Keywords: сільське господарство; agriculture; карантин; quarantine; розвиток; development; кафедра економіки і права