Вплив трудового законодавства на кадрове адміністрування та діловодство в організації - Тур, Олеся Василівна; Тур, Олександр Васильович; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2022)
Стаття присвячена актуальним питанням правового регулювання трудових відносин між роботодавцем та найманими працівниками в площині кадрового адміністрування та діловодства. The article is devoted to topical issues of legal regulation of labor relations between the employer and employees in the field of personnel administration and record keeping.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; кадрове адміністрування; personnel administration; трудове законодавство; labor legislation; діловодство; office work