Технологія води для виробництва харчових продуктів - Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна (My University, 2019)
Розроблено рекомендації та апаратурно-технологічну схему блочного типу щодо очищення, кондиціювання та структурування води з урахуванням особливостей вихідної води різних джерел водопостачання для виготовлення продуктів харчування. Recommendations and equipment and technological scheme of block type for purification, conditioning and structuring of water are considered taking into account the peculiarities of the source water from different sources of water supply for food production.
Keywords: підготовлена вода; water prepared; водопідготовка; water treatment; харчові продукти; food production; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства