Ковальчук, Володимир ПетровичОпанасюк, Тетяна ІванівнаОлійник, Світлана ІванівнаТарасюк, Леся Анатоліївна2021-06-292021-06-292019Технологія води для виробництва харчових продуктів / В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, С. І. Олійник, Л. А. Тарасюк // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34703Розроблено рекомендації та апаратурно-технологічну схему блочного типу щодо очищення, кондиціювання та структурування води з урахуванням особливостей вихідної води різних джерел водопостачання для виготовлення продуктів харчування. Recommendations and equipment and technological scheme of block type for purification, conditioning and structuring of water are considered taking into account the peculiarities of the source water from different sources of water supply for food production.otherпідготовлена водаwater preparedводопідготовкаwater treatmentхарчові продуктиfood productionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологія води для виробництва харчових продуктівThesis