Кияниця, Світлана ГеннадіївнаОболкіна, Віра ІллівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-09-232013-09-232006Кияниця, С. Г. Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17—18 квітня 2006 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2006. — Ч. ІІ. — С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9828Згідно ДСТУ "Цукерки" термін зберігання кремово - збивних цукерок становить 3 місяці. В дослідних зразках цукерок були проведені наступні дослідження: мікробіологічні згідно МБТ № 5061-80, гранична напруга зсуву, і пружно -еластична деформація. На підставі досліджень з'ясовано, що термін зберігання цукерок може становити 6 міс. При подальшому зберіганні було відмічене незначне погіршення органолептичних показників.otherкремово-збивні цукеркицукерки з комбінованими корпусамитермін зберігання цукерокорганолептичні показникикремово-сбивные конфетыконфеты с комбинированными корпусамисрок хранения конфеторганолептические показателиcream-churned candycandy shells with combinedshelf life of candyorganoleptic parametersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусамиThesis