Бучинська, Дарія ВіталіївнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-212023-03-212019Бучинська, Д. Управління якістю продукції хлібобулочного підприємства великої потужності / Д. Бучинська, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 111https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39278Сучасний стан ринку хлібобулочної продукції розширюється появою підприємств малої потужності по всій території України. В так умовах виробник повинен формувати високу якість продукції, що буде мати свого постійного споживача на ринку. За результатами проведеного SWOT-аналізу встановлюємо, що досліджуване підприємство має ряд сильних сторін і можливостей на хлібопекарському ринку. The current state of the bakery market is being expanded by the emergence of small-scale enterprises throughout Ukraine. In such conditions, the manufacturer must create high quality products that will have its own regular consumer in the market. Based on the results of the SWOT analysis, we find that the enterprise under study has a number of strengths and opportunities in the bakery market.якістьхлібобулочна продукціяSWOT-аналіззагрозиqualitybakery productsSWOT analysisthreatsкафедра експертизи харчових продуктівУправління якістю продукції хлібобулочного підприємства великої потужностіThesis