Вербицька, Богдана2014-09-172014-09-172014Вербицька, Б. Підтримка діяльності відділу контролю якості на ВАТ «Славутський хлібозавод» / Богдана Вербицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 472-474.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16839Сучасні інформаційні технології дозволяють здійснювати контроль, облік та аналіз процесів управління якістю, що дозволяє підвищити ефективність діяльності структурного підрозділу, а отже, і виробничого процесу загалом. Modern information technology allows control, monitoring and analysis of quality management processes, thus enhancing the effectiveness of the structural unit, and hence the production process as a whole.uk-UKхлібозаводоптимізація роботиконтроль якостіbakeryoptimization of workquality controlПідтримка діяльності відділу контролю якості на ВАТ «Славутський хлібозавод»Other