Харчишина, Олена Володимирівна2012-09-262012-09-262010Харчишина, О. В. Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості / О. В. Харчишина // Інноваційна економіка. – 2010. – № 1 (15). – С. 97–100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3024Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.uk-UKпідприємствометодика ОСАІрезультаторганізаційна культураперспективапредприятиеметодика ОСАИрезультаторганизационная культураперспективаenterprisemethods OSAIresultorganizational cultureperspectiveЗастосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловостіArticle