Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості - Харчишина, Олена Володимирівна (My University, 2010)
Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.
Keywords: підприємство; методика ОСАІ; результат; організаційна культура; перспектива; предприятие; методика ОСАИ; результат; организационная культура; перспектива; enterprise; methods OSAI; result; organizational culture; perspective