Розробка рецептури пасти масляної з медом - Остапчук, Валентина; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Розробка нового виду пасти масляної десертного призначення розширює асортиментний ряд продуктів цієї групи. Одержані результати покладено в основу подальших досліджень за новим напрямом у харчових технологіях щодо розробки рекомендацій до застосування меду у різних групах жировмісних систем. Development of a new kind of paste of oil dessert purpose expands assortment of products in this group. The results are put in the basis for further research on a new direction in food technology regarding development of recommendations for the use of honey in different groups of fat ontaining systems.
Keywords: масляна паста; десерт; жиромісткий продукт; oil paste; dessert; fatty product; кафедра технології молока і молочних продуктів