Остапчук, ВалентинаПоліщук, Галина Євгеніївна2019-06-062019-06-062019Остапчук, В. Розробка рецептури пасти масляної з медом / В.Остапчук, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 401.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29549Розробка нового виду пасти масляної десертного призначення розширює асортиментний ряд продуктів цієї групи. Одержані результати покладено в основу подальших досліджень за новим напрямом у харчових технологіях щодо розробки рекомендацій до застосування меду у різних групах жировмісних систем. Development of a new kind of paste of oil dessert purpose expands assortment of products in this group. The results are put in the basis for further research on a new direction in food technology regarding development of recommendations for the use of honey in different groups of fat ontaining systems.uk-UKмасляна пастадесертжиромісткий продуктoil pastedessertfatty productкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка рецептури пасти масляної з медомThesis