Відновлення диференціальних рівнянь за часовими рядами відділенням дефекосатурації - Заїка, Володимир Іванович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2014)
Досить часто при побудові модельних диференціальних рівнянь, дотримуючись принципу «від загального до часткового», виходять із фундаментальних законів, якими підкоряються об'єкти розглянутої природи, уводячи обмеження, що відповідають модельованому випадку. Often the construction of model differential equations, following the principle "from general to the particular" out of the fundamental laws that govern nature objects considered by entering limit corresponding simulated case.
Keywords: диференціальні рівняння; дефекосатурація; моделювання; differential equations; defecosaturation; modeling; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка