Склад молочно-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 76219) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна (My University, 2012)
Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг: молоко коров'яче незбиране 547,50…586,25 вершки з цукром згущені 79,00...79,10 сухе знежирене молоко 15,03.. .30,41 цукор 111,74... 111,79 вівсяні пластівці 20,00...40,00 стабілізаційна система 2,00.. .5,00 вода решта. Composition of milky-oatmeal ice-cream containing milk, cream, skimmed milk, sugar, stabilization system, water, wherein further comprising oatmeal, next component ratio, kg to 1000 kg: whole cow's milk ... 547.50 586.25 cream with sugar condensed 79.00 ... 79.10 skimmed milk 15.03 .. .30,41 sugar 111.74 ... 111.79 cheerios 20.00 ... 40.00 stabilization system .. 2.00 .5,00 water remaining.
Keywords: морозиво; ice cream; стабілізаційна система; stabilization system; вісяні пластівці; oat flakes; структуроутворювальні властивості; properties of generating structure; кафедра технології молока і молочних продуктів