Методи виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життя - Нікітюк, Анастасія Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна (My University, 2022)
У роботі наведено способи удосконалення організації харчування для компенсації цукрового діабету в закладах ресторанного господарства. The paper presents ways to improve the organization of nutrition to compensate for diabetes in restaurants.
Keywords: заклад ресторанного господарства; здоровий спосіб життя; методи; restaurant; healthy lifestyle; methods; кафедра готельно-ресторанної справи