Нікітюк, Анастасія ОлександрівнаПушка, Ольга СергіївнаКоваль, Ольга Володимирівна2022-06-212022-06-212022Нікітюк, А. О. Методи виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життя / А. О. Нікітюк, О. С. Пушка, О. В. Коваль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 177https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37664У роботі наведено способи удосконалення організації харчування для компенсації цукрового діабету в закладах ресторанного господарства. The paper presents ways to improve the organization of nutrition to compensate for diabetes in restaurants.заклад ресторанного господарстваздоровий спосіб життяметодиrestauranthealthy lifestylemethodsкафедра готельно-ресторанної справиМетоди виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життяThesis