Використання пшеничних висівок у виробництві напівфабрикатів - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2012)
З метою зниження мікробіологічного забруднення та вологості пшеничних висівок проводять їх термічну обробку протягом 10хв за температури 110-130°С до вологості не більше 7%. Розроблені рецептури гамбургерів із яловичини, свинини, м’яса курячого, індичого з додаванням 5% пшеничних висівок з метою збагачення розроблених продуктів харчовими волокнами, мікроелементним складом та підвищенням виходу. To reduce microbiological contamination and moisture wheat bran hold their heat treatment for 10 minutes at a temperature of 110-130 ° C to a moisture content not exceeding 7%. Developed recipes hamburger with beef, pork, chicken, turkey with the addition of 5% wheat bran in order to enrich developed products dietary fiber, trace element composition and increase output.
Keywords: висівки; вологість; харчові волокна; гамбургери; мікроелементи; bran; moisture; fibers; hamburgers; microelements; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів