Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2013-03-132013-03-132004Федченко, Т. Г. Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко // Світ морозива і холоду. – 2004. – № 2. – С. 12-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6809Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками. The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners.uk-UKморозивоцукрозамінникисолодкі речовиниінтенсивні підсолоджувачіsweetenersice creamsweet substancesintense sweetenersкафедра технології молока і молочних продуктівПошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозиваArticle