Гордієнко, Тетяна ВадимівнаСеменова, Анастасія БорисівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2014-10-272014-10-272014Патент 104226 UA, МПК А 21 D 8/02 (2006.01). Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a201207580 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 10.01.14, Бюл. № 1, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17682Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.uk-UKсуха пшенична клейковинагречані пластівцісіль йодованахарчові волокнаdry wheat glutenbuckwheat flakesiodinated saltdietary fibersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБілково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)Other