Інтегративний підхід у формуванні професійних компетентностей - Дужик, Наталія Степанівна (My University, 2023)
Iнтегративний підхід у викладанні тем, пов’язаних зі змінами клімату, забезпечує можливості для глибокого вивчення матеріалу і вирішення проблем. Співпраця з експертами з природничих наук покращує якість викладання фахівців з іноземної мови. The integrative approach to teaching climate change issues provides opportunities for thorough knowledge acquisition and problem solving. It facilitates the formation of competencies necessary for dealing with global problems. Сollaboration with natural scientists enhances the quality of English faculty’s teaching.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; навчання англійської мови; екологічна освіта; зміни клімату; міждисциплінарна співпраця; english instruction; ecology education; climate change; interdisciplinary collaboration