Берулава, Маріам ГеоргіївнаБортнічук, Олег ВікторовичДоценко, Віктор Федорович2019-04-222019-04-222018Берулава, М. Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарства / М. Берулава, О. Бортнічук, В. Доценко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, “Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека”,14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р. – 171 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29078Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.uk-UKхлібобулочні виробимолочна сироваткапшеничні висівкиповерхнево-активні речовиниbakery productsmilk wheywheat Bransurfactantsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарстваThesis