Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарства - Берулава, Маріам Георгіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2018)
Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
Keywords: хлібобулочні вироби; молочна сироватка; пшеничні висівки; поверхнево-активні речовини; bakery products; milk whey; wheat Bran; surfactants; кафедра готельно-ресторанної справи