Ianchyk, MariiaNiemirich, OleksandraSmirnova, Elizabeth2015-11-172015-11-172015Ianchyk, M. Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses / M. Ianchyk, O. Nyemirich, E. Smirnova // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 298.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21790fruit powderscold spray dryingfondant massesnutrition valuecaloric contentфруктові порошкихолодне спрей-сушінняфондантні масихарчова цінністькалорійний вмісткафедра іноземних мов професійного спрямуванняфруктовые порошкихолодная спрэй-сушкапитательная ценностькалорийное содержаниекафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїInfluence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant massesThesis