Формування сучасної системи маркетингу в Україні - Пантелєєва, О. В.; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна (My University, 2000)
Розглянуто особливості зародження та розвитку маркетингу в Україні. Were examined the features of the of origination and development of marketing in Ukraine.
Keywords: маркетинг; інструменти маркетингу; маркетинг-мікс; marketing; tools of marketing; marketing-mix; кафедра маркетингу