Кармашов, Олександр Олександрович2022-10-142022-10-142022Кармашов, О. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Олександрович Кармашов ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 139 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38260otherкафедра експертизи харчових продуктівкурячі нагетсисистема управління безпечністюНАССРкритичні контрольні точкидіаграма послідовності технологічного процесу виробництва курячих нагетсівплан НАССРРозроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»Other