Економічна сутність інновацій та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2008)
В статті досліджено наукові підходи до визначення понять „інновація” та „інноваційна діяльність”. На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.
Keywords: інновації (економіка); інноваційна діяльність підприємства; innovation (economics); кафедра економіки і права