Скорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія ГригорівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-03-132013-03-132005Скорченко, Т. А. Перспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозою / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2005. – № 3. – С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6798Вивчено дію ферментного препарату для гідролізу лактози у незбираному і знежиреному молоці та сумішах для морозива. Досліджено динаміку гідролізу лактози у молочних продуктах за низько- і високотемпературного режиму. Studied the effect of enzyme hydrolysis of lactose in whole milk and skim milk and cream mixtures. The dynamics of hydrolysis of lactose in dairy products for low-and high-temperature regime.uk-UKгідролізлактозаферментний препаратhydrolysislactoseenzymeкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи виробництва молочних продуктів з гідролізованою лактозоюArticle