Луговська, Оксана АндріївнаСидор, Василь Михайлович2014-10-312014-10-312014Луговська, О. А. Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 244.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17846На основі аналізу наукових джерел та рекомендацій по застосуванню інгредієнтів виробниками гідро колоїдів (гуміарабіку та крохмалю) в харчових емульсіях проведено експериментальні дослідження в лабораторних умовах по їх застосуванню. Based on the analysis of scientific sources and recommendations on the use of ingredients manufacturers hydro colloids (gumarabic and starch) in food emulsions pilot studies were conducted in laboratory conditions for their application.крохмальхарчові продуктигідроколоїдихарчові емульсіїгуміарабікstarchhydrocolloidfoodfood emulsionsgum arabicкафедра експертизи харчових продуктівОсобливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів