Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів - Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович (My University, 2014)
На основі аналізу наукових джерел та рекомендацій по застосуванню інгредієнтів виробниками гідро колоїдів (гуміарабіку та крохмалю) в харчових емульсіях проведено експериментальні дослідження в лабораторних умовах по їх застосуванню. Based on the analysis of scientific sources and recommendations on the use of ingredients manufacturers hydro colloids (gumarabic and starch) in food emulsions pilot studies were conducted in laboratory conditions for their application.
Keywords: крохмаль; харчові продукти; гідроколоїди; харчові емульсії; гуміарабік; starch; hydrocolloid; food; food emulsions; gum arabic; кафедра експертизи харчових продуктів