Сіренко, Сергій ІвановичМаноха, Людмила Юріївна2013-05-272013-05-272001Сіренко, С. І. Створення інформаційної системи керування бізнес-процесами хлібопекарського виробництва / С.І. Сіренко, Л. Ю. Маноха // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - №10. - С. 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7961Підвищення відповідальності за якість та різноманітність асортименту харчової промисловості з одного боку, та жорсткі умови ринкової економіки з іншого, викликають необхідність відповідності методів та технологій керування харчовими підприємствами світовим стандартам. Аналіз функціонування комплексу технологічних ліній хлібокомбінату дозволяє визначити основні підсистеми автоматизації управління, що описання в статті. Increasing responsibility for the quality and variety of the assortment of food industry on the one hand, and the harsh conditions of the market economy on the other, make it necessary to match the methods and technologies of management of food businesses with international standards. Functional analysis of complex production lines bakery to determine the major subsystems of management automation, the description in the article.otherінформаційна системаERP-технологіяcase-технологіяinformation systemERP-technologyCASE-technologyкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиСтворення інформаційної системи керування бізнес-процесами хлібопекарського виробництваArticle