Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівками - Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2015)
Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
Keywords: хлібобулочні вироби; пшеничні висівки; bakery products; wheat Bran; кафедра готельно-ресторанної справи