Лець, Наталія ОлексіївнаБортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2017-05-152017-05-152015Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівками / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 405.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25250Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.uk-UKхлібобулочні виробипшеничні висівкиbakery productswheat Branкафедра готельно-ресторанної справиПокращення якості пшеничного хліба збагаченого висівкамиThesis