Комплексний реагент для очищення цукровмісних продуктів (Патент на корисну модель № 55205) - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Касян, Ірина Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Братюк, Дмитро Володимирович; Молодницька, Олена Миколаївна; Штангеєв, Валерій Остапович (My University, 2014)
Комплексний реагент для очищення цукровмісних продуктів, що складається з розчину основної солі алюмінію, який відрізняється тим, що використовується основний сульфат алюмінію та полігексаметиленгуанідину гідрохлорид у наступному співвідношенні компонентів, % до маси розчину: основний сульфат алюмінію 7,5-10,0 полігексаметиленгуанідинугідрохлориду 5-2,0. Comprehensive cleaning agents of sugar products, consisting of a solution of basic aluminum salt, wherein the used basic aluminum sulfate and hydrochloride polyhexamethyleneguanidine in the following ratio of components,% by weight solution: the basic aluminum sulfate 7,5-10,0, polyhexamethyleneguanidine 5 - 2,0.
Keywords: розчини; очищення; цукробурякове виробництво; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; масова частка сахарози; solutions; clarification; reagent; sugar-beet production; sacсharose; mass part of saccharose; кафедра технології цукру і підготовки води