Підходи до класифікації загроз економічної безпеки підприємства - Данкевич, Андрій Євгенович; Ткачук, Ганна Юріївна (My University, 2018)
У статті розглянуто підходи до класифікації загроз економічної безпеки підприємства задля впорядкування множини загроз в певну логічно побудовану систему. Систематизація відбувалася за допомогою виділення класифікаційних ознак та розподілу видів загроз відповідно до цих ознак. Таке узагальнення дасть можливість більш чітко ідентифікувати загрози діяльності підприємства для вироблення дієвого механізму запобігання загрозам та забезпечення його економічної безпеки

The article investigates the approaches to the classification of threats to the economic security of the enterprise in order to organize the set of threats in a certain logically constructed system. Systematization took place by means of allocation of classification criterion and distribution of threat types according to these criterions. This generalization will make it possible to more clearly identify threats to the enterprise to develop an effective mechanism to prevent threats and ensure its economic security
Keywords: класифікація загроз; потенціал підприємства; економічна безпека; classification of threats; potential of the enterprise; economic security; кафедра економіки і права