Технологічне забезпечення довговічності лопаток компресора авіаційних газотурбінних двигунів - Артюшин, Л. М.; Мірненко, Володимир Іванович; Громенко, В. Ю. (My University, 2009)
У статті запропоновано для підвищення довговічності титанових лопаток компресора авіаційних газотурбінних двигунів багатофункціональні вакуум-плазмові покриття на основі нітриду титану. This article proposes to improve the durability of titanium compressor blades of aircraft gas turbine engines multipurpose vacuum plasma coating based on titanium nitride.
Keywords: титанові сплави; зношення деталей; лопатка компресора; газотурбінний двигун; scoop compressor; корозійна стійкість; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування