Мазур, Руслана Володимирівна2023-04-172023-04-172023Мазур, Р. В. Проект цеху переробки винограду з виробництва білих виноматеріалів для ігристих вин потужністю 2,0 тис. т за сезон з впровадженням сучасного технологічного обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Руслана Володимирівна Мазур ; наук. керівник Прибильський Віталій Леонідович. – Київ, 2023. – 56 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40181otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноматеріалігристі винавиноградподрібненняпресуваннядріжджібродінняПроект цеху переробки винограду з виробництва білих виноматеріалів для ігристих вин потужністю 2,0 тис. т за сезон з впровадженням сучасного технологічного обладнанняOther