Експертні методики кількісної оцінки професійних ризиків - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Нетреба, Владислава Юріївна (My University, 2016)
Дослідження спрямовано на аналіз експертних методик кількісної оцінки професійних ризиків та вибір найбільшпридатної для вивчення умов праці напідприємствах харчової промисловості.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека; праця; травматизм; ризик; безопасность; труд; риск; safety; labor; traumatism; risk