Шульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192002Шульга, Н. М. Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали міжнар. наук. конф. – К. : НУХТ, 2002. – 142 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19770Наведено дані щодо результатів використання бактеріальних препаратів прямого внесення у виробництві твердих сичужних сирів. Using of bacterial preparations of the direct bringing given about results is resulted for the production of hard runnet cheeses.лактобацилибактеріальні препарати прямого внесеннясичужний сирlactobacillusbacterial preparations of the direct bringingrennet cheeseВивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесенняThesis