Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення - Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2002)
Наведено дані щодо результатів використання бактеріальних препаратів прямого внесення у виробництві твердих сичужних сирів. Using of bacterial preparations of the direct bringing given about results is resulted for the production of hard runnet cheeses.
Keywords: лактобацили; бактеріальні препарати; сичужний сир; lactobacillus; bacterial drugs; rennet cheese