Рябенко, Володимир Володимирович2013-07-022013-07-022012Рябенко, В. В. Особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості / В. В. Рябенко // Наукові праці НУХТ. – 2012. – № 42. – С. 127-134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8720Досліджено багаторівневу ієрархічну систему факторів, яка визначає особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості. Визначено макроекономічні, ринкові, міжгалузеві, галузеві та індивідуальні фактори впливу на формування потенційних можливостей розвитку харчових підприємств. The multi-level hierarchal system of factors, which determines the peculiarities of the formation of the foodstuff enterprises’ potentiality, is studied. Macroeconomic, marketing, interbranch, branch and individual factors of influence on the formation of the potential possibilities for the development of the foodstuff enterprises are determined.otherпотенціал підприємстваієрархічна система факторівособливості формування потенціалуthe enterprise potentialitythe hierarchical system of factorspeculiarities of the formation of potentialityкафедра економіки і праваОсобливості формування потенціалу підприємств харчової промисловостіArticle