Особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2012)
Досліджено багаторівневу ієрархічну систему факторів, яка визначає особливості формування потенціалу підприємств харчової промисловості. Визначено макроекономічні, ринкові, міжгалузеві, галузеві та індивідуальні фактори впливу на формування потенційних можливостей розвитку харчових підприємств. The multi-level hierarchal system of factors, which determines the peculiarities of the formation of the foodstuff enterprises’ potentiality, is studied. Macroeconomic, marketing, interbranch, branch and individual factors of influence on the formation of the potential possibilities for the development of the foodstuff enterprises are determined.
Keywords: потенціал підприємства; ієрархічна система факторів; особливості формування потенціалу; the enterprise potentiality; the hierarchical system of factors; peculiarities of the formation of potentiality; кафедра економіки і права