Біодеструкція забруднень стічних вод молокопереробних підприємств - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Танащук, Людмила Іванівна (My University, 2005)
Охарактеризовані джерела утворення і характеристика стічних вод молокозаводів. Запропоновано біологічне очищення. Для стимуляції процесу застосовують електричний струм. Author examined sources of formation and characteristics of dairy wastewater. A biological treatment. To stimulate the process of applying electric current.
Keywords: молокозаводи; стічні води; біологічне очищення; електричний струм; dairies; wastewater; biological treatment; electric current; кафедра екології та екоменеджменту