Аналіз рівня автоматизації пивзаводу - Попович, Андрій Васильович; Заєць, Наталія Анатоліївна (My University, 2017)
Сучасний стан у пивоварній промисловості характеризується застосуванням передових технологій, устаткування та мікропроцесорної техніки і комп’ютерних технологій. The current state of the brewing industry is characterized by the use of advanced technology, equipment and microprocessor technology and computer technology.
Keywords: пивзавод; пиво; система автоматизації; brewery; beer; automation system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка