Бюджетування та збалансована система показників як інструменти реалізації стратегії - Бойко, Ірина Анатоліївна (My University, 2010)
Розглянуто проблеми реалізації стратегії, відрив стратегії від бюджетів підприємства. Наведено зв’язок збалансованої системи показників з бюджетуванням в процесі реалізації стратегії. The problems of realization of strategy are considered, tearing away of strategy from the budgets of enterprise. Connection over of the balanced scorecard is brought with budgeting in the process of realization of strategy.
Keywords: реалізація стратегії; реализация стратегии; бюджетування; збалансована система показників; стратегічні цілі; realization of strategy; balanced scorecard; budgeting; strategic aims; кафедра економіки праці та менеджменту