Євтушенко, Ольга Володимирівна2013-10-142013-10-142013Євтушенко, О. В. Методи дослідження ризику травмування на підприємствах харчової промисловості/ О. В. Євтушенко // Культура безпеки – запорука сталого розвитку суспільств : матеріали всеукраїнської науково-метод. конф. - Миколаїв, 2013. – С. 40-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10356У статті розглянуто та проаналізовано методи, що використовуються для виявлення причин ризику травмування на підприємствах харчової промисловості. Результати аналізу методів оцінки причин ризику травмування дозволяють підвищити надійність на етапі ідентифікації ризику при розробці та обґрунтуванні профілактичних заходів з попередження нещасних випадків на підприємствах харчової промисловості. The article reviewed and analyzed the methods used to identify the causes of the risk of injury in the food industry. The results of the analysis methods to assess the causes of risk of injury, increase the reliability on the stage of identification of risk in the development and justification of preventive measures to prevent accidents in the food industry.uk-UKбезпека та гігієна праціризик травмуваннянебезпекаробоче місцеметодвиробнича травмаoccupational safety and healththe risk of injurydangerwork placemethodwork injuryкафедра екологічної безпеки та охорони праціМетоди дослідження ризику травмування на підприємствах харчової промисловостіArticle