Практикум з дисципліни «Бюджетна система». Змістовий модуль 2. Видатки бюджету - Бойко, Світлана Василівна (My University, 2018)
Практикум з дисципліни «Бюджетна система» містить розподіл балів за елементами змістових модулів і методи поточного контролю успішності навчальної роботи студентів. Практикум з дисципліни «Бюджетна система» містить питання семінарських занять, тести, задачі, вправи з опрацювання чинного бюджетного законодавства до кожної з тем за змістовим модулем 2. В кінці практикуму наведено методичні рекомендації до підготовки індивідуального завдання. Практикум розраховано на поглиблене вивчення та закріплення практичних знань функціонування бюджетної системи України та розвитку аналітичних навичок макрофінансового аналізу студентів. The workshop "Budget system" contains the distribution of points for the elements of content modules and methods for the ongoing control of the success of students' academic work. The workshop on discipline "Budget system" contains questions of seminars, tests, tasks, exercises on the elaboration of the current budget legislation for each topic under the content module 2. At the end of the workshop, methodological recommendations are given for the preparation of an individual task. The workshop is intended for in-depth study and consolidation of practical knowledge of the functioning of the budgetary system of Ukraine and the development of analytical skills of macro-financial analysis of students.
Keywords: бюджет; видатки бюджету; budget; кафедра фінансів