Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості - Тарасюк, Галина Миколаївна (My University, 2009)
У дисертації вперше розроблено теоретико-методологічні основи та концептуальні положення управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено та обґрунтовано концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з врахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції в натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з врахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Theoretical, methodological basis and conceptual standings of the management of the planning at the enterprises. The conceptual model of planning the potential of the enterprises of food industry accordingly to the causes of every component is developed and proved.
Keywords: планування; управління плануванням; система планування; процес планування; організація; контроль; мотивація; планова діяльність; харчова промисловість; потенціал підприємства; planning; management of planning; system of planning; process of planning; organization; control; motivation; planning activity; food industry; potential of the enterprise