Тарасюк, Галина Миколаївна2014-04-072014-04-072009Тарасюк, Г. М. Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості : автореф. дис... д-ра екрн. наук : 08.00.04 "Економіка та управляння підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Тарасюк Галина Миколаївна ; НУХТ. - К., 2009. - 37 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13719У дисертації вперше розроблено теоретико-методологічні основи та концептуальні положення управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено та обґрунтовано концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з врахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції в натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з врахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Theoretical, methodological basis and conceptual standings of the management of the planning at the enterprises. The conceptual model of planning the potential of the enterprises of food industry accordingly to the causes of every component is developed and proved.плануванняуправління плануваннямсистема плануванняпроцес плануванняорганізаціяконтрольмотиваціяпланова діяльністьхарчова промисловістьпотенціал підприємстваplanningmanagement of planningsystem of planningprocess of planningorganizationcontrolmotivationplanning activityfood industrypotential of the enterpriseУправління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості