Система державних гарантій розвитку сільського зеленого туризму в Україні - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2008)
У статті систематизовано існуючи державні гарантії розвитку сільського зеленого туризму в Україні, подано визначення системи вказаних гарантій. На основі аналізу умов державного забезпечення сільського зеленого туризму виявлено проблеми і запропоновано шляхи їх розв’язання . Article systematized existing state guarantees of Rural Green Tourism in Ukraine, given the definition of these guarantees. Based on the analysis of the government provision of rural green tourism identified problems and proposed solutions.
Keywords: державні гарантії; сільський зелений туризм; кафедра туристичного та готельного бізнесу; state guarantees; rural green tourism