Рябченко, Наталія Олександрівна2015-05-142015-05-142015Рябченко, Н. О. Значення консистенції харчових продуктів / Н. О. Рябченко // Сучасні напрями теоретичних і прикладних досліджнь : збірник наукових праць SWorld за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 21–30 квітня 2015. – Иваново : МАРКОВА АД, 2015. – Вып. 1 (38), Т. 6. – С. 52-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20382У статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.uk-UKконсистенціяякістькласифікаціяорганолептичні показникихарчові продуктиконсистенциякачествокласификацияорганолептические показателипищевые продуктыconsistencequalityclassificationorganoleptic propertiesfood productsкафедра експертизи харчових продуктівЗначення консистенції харчових продуктівArticle