Значення консистенції харчових продуктів - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2015)
У статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.
Keywords: консистенція; якість; класифікація; органолептичні показники; харчові продукти; консистенция; качество; класификация; органолептические показатели; пищевые продукты; consistence; quality; classification; organoleptic properties; food products; кафедра експертизи харчових продуктів