Зміна гранулометричного складу суспензії під час подрібнення у бісерному млині - Пономаренко, Артем Миколайович; Грінінг-Гера, Катерина Робертівна; Губеня, Олексій Олександрович (My University, 2024)
Розмір бісеру значно впливає на якість надтонкого подрібнення суспензій у бісерному млині, зокрема, на їх гранулометричний склад. Зменшення розміру бісеру від 3 до 1.5 мм зменшує час подрібнення від 45 до 30 хвилин та підвищує якість процесу, а саме, гранулометричний склад, коли понад половина частинок знаходиться у вузькому діапазоні розмірів.
Keywords: рицинова олія; бісерний млин; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки