Енергозберігаюча установка для виробництва біоетанолу (Патент на корисну модель № 34532) - Олійнічук, Сергій Тимофійович; Кизюн, Григорій Олександрович; Міщенко, Олексій Семенович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шиян, Петро Леонідович; Українець, Анатолій Іванович; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир Костянтинович (My University, 2008)
Корисна модель відноситься до спиртової промисловості, до енергозбережних установок для виробництва біоетанолу. Технічний результат корисної моделі – створення умов для повторного використання тепла, що відводиться з бражної колони, для нагрівання концентраційної колони при виробництві біоетанолу-сирцю та направлення виділеного сивушного масла безпосередньо в кінцеву продукцію.
Keywords: біоетанол; енергозберігаюча установка; підігрівник рециклу; установка; биоетанол; энергосберегающая установка; подогреватель рецикл; bioethanol; installation of energy-saving; heater recycling; installation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства