Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2024-01-192024-01-192023Сімахіна, Г. Наукове обгрунтування інновацій та концепції розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктів / Г. Сімахіна, Н.Науменко // European Science. – 2023. – 1(sge24-01). – Pp. 76–84https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41845Розвиток інноваційного шляху харчової промисловості зумовлює необхідність накопичення всебічних знань в галузі функціональних та прикладних наук – біохімії, мікробіології, біотехнології, фізіології, нутриціології; оволодіння економічними, законодавчими, нормативно-правовими документами; освоєння прикладних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, на базі яких створюються інноваційні технології та необхідні для їх реалізації технічні засоби і обладнання. Для розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктів на початковому етапі важливим складником є концепція нового продукту та формування шляхів реалізації наукової ідеї у виробництві таких продуктів, чому й присвячено дану роботу.ukкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняоздоровчі продуктиресурсоефективні технологіїякістьбезпекаінноваціїhealth productsresource-efficient technologiesqualitysafetyinnovationsНаукове обгрунтування інновацій та концепції розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктівBook chapterhttps://doi.org/10.30890/2709-2313.2023-24-01-006https://orcid.org/0000-0002-7836-3114https://orcid.org/0000-0002-7340-8985