Інноваційний маркетинг в готельно-ресторанній справі - Сахненко, Катерина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2019)
Досліджено інноваційний маркетинг в готельно-ресторанній справі.
Keywords: маркетингова політика готелю; зелений маркетинг; кафедра готельно-ресторанної справи