Грушковська, Аліна ОлександрівнаМатко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаШейко, Таміла Володимирівна2018-10-262018-10-262018Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018.– № 10 – С. 82–87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28406Розроблено рецептурні композиції кизилових соусів. Показана доцільність внесення обраної суміші прянощів для отримання збалансованих органолептичних показників готового продукту. Recipe composition of kizil sauces has been developed. The expediency of making the selected mixture of spices to obtain balanced organoleptic parameters of the finished product is shown.uk-UKкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуваннякизиловий соусорганолептичні показникибагатокутник якостіkizil sauceorganoleptic parameterspolygon of qualityВибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилуArticle