Dudarev, IgorZaporozhets, OlenaKuzmin, OlegNiemirich, OleksandraOmelchenko, Mariia2025-01-222023Implementation of a safety and quality control system for sauce production / I. Dudarev, O. Zaporozhets, O. Kuzmin, O. Niemirich, M. Omelchenko // Modern research in science and education : proceedings of the 3rd International scientific and practical conference, 9–11 November 2023. – Chicago, USA : BoScience Publisher, 2023. – Pp. 188–191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46556Дослідження спрямоване на визначення критичних точок контролю та коригувальних дій у процесі виробництва соусів, забезпечуючи відповідність принципам ХАССП для гарантування харчової безпеки та підвищення якості продукціїThe study focuses on identifying critical control points and corrective actions in sauce production processes, ensuring compliance with HACCP principles to guarantee food safety and enhance product qualityukHACCPsauce productioncritical control pointsfood safetyquality controlкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціївиробництво соусівкритичні точки контролюбезпека харчових продуктівконтроль якостіImplementation of a safety and quality control system for sauce productionThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0009-0005-3479-1466