Розроблення рецептурних композицій жирових начинок для вафель солоних смаків - Коваль, Катерина; Махинько, Людмила Василівна (My University, 2023)
В роботі розглянуто можливості розроблення рецептурних композицій солоних начинок на жировій основі у виробництві вафель.
Keywords: вафлі; прянощі; waffles; вафельна начинка; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів