Коваль, КатеринаМахинько, Людмила Василівна2023-06-292023-06-292023Коваль, К. Розроблення рецептурних композицій жирових начинок для вафель солоних смаків / К. Коваль, Л. Махинько // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40953Вафельні вироби користуються попитом серед дорослих та дітей через свій характерний хрускіт та різноманітний смак, завдяки начинкам. Останнім часом, випускають вафлі з додаванням різних добавок. В роботі розглянуто можливості розроблення рецептурних композицій солоних начинок на жировій основі у виробництві вафель. Waffle products are in demand among adults and children due to their characteristic crunch and diverse taste, thanks to fillings. Recently, waffles have been produced with the addition of various additives. The paper considers the possibilities of developing recipe compositions of fat-based salty fillings in the production of wafers.otherвафліначинкапрянощісмакколірwafflesначинкаspicestastecolorкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептурних композицій жирових начинок для вафель солоних смаківThesis